Monday, December 9, 2013

Kemensah Waterfall

Weekend semalam xtau nak kemana..
last minit punya plan tapi bgantung pada cuaca
kul 10 siap prepare makanan siap msk nasi semua, simple jer menu
terus standby brg tuk picnic..
picnic yang tidak dirancang.
nak pegi ke tempat yg dekat n best..

Kemana lagi klu dah dekat dgn ktorg kemensah jerla..
oklaa janji anak2 tersenyum keriangan..
kami amik port yang kebelakang sikit xde la ramai org sgt..
privacy laa konon citttt!!!

tapi kat sini nak masuk kena bayar..
tapak : rm15
pondok : rm35 xpasti
chalet : rm50
kami juz amik tapak jer, lgpon sekejap jer
anak2 puas mandi balik laaa...
waterfall yang berbayar okla laa ditengah bandar
xyah jauh nak masuk hutan lipur sebagainya kan..
si kecik nieh sikit pon xtakut
geletaqqq satu badan pon masih layan lagi

si kakak laa org paling happy..xsabaq2
mujurla cuaca baik semalam alhamdulilah

#semalam di k.l cuaca alhamdulilah baik,
 tapi dipantai timur cmne pulak kan?
jom pray for pantai timur..sama2 mendoakan keadaan dorg..
dijauhi dengan malapetaka yang tidak dingini..amin ya rabba alamin..

3 comments:

  1. cantik juga kemensah waterfall ni...jernih airnya..

    ReplyDelete
  2. a'a ok la kak..yg sedang2 sahaja hehehe

    ReplyDelete