Monday, July 25, 2011

Weekend

 weekend smlm xtau nak bwk g mana..so plan ngan mysis nak bwk dorg mandi manda kat putrajya hbnd kol kazen dia kata rmai sgt org so cancel la..lgpon dah lewat coz petang sgt , last choice mandi kat klcc jer..yg penting budak2 tue enjoy mandi sampai puas..hmm org xpayah dok kata laa..mmg ramai tp still okla..
mujur laa hari mendung jer xujan..ker jerebu ermm xkot..
so layan2 pic ok..


baru lepas bangun tidoqq..mula senyum p2 uwaaaa..awak mmg manja


kakak aina geram tgk zahin..
asal pp ko tembamm sgt haaa aaa innn (bhsa kak aina)
 
 melepak tepi tembok coz tpt duduk penohh..
ain yg selamber besh toi tengok dia relaks jer..
si kakak owg paling appy bila dpt air, uikss aksi aper tue..


*smlm zahin muntah p2 tgh mlm bdn pnas..dah mkn ubt arini xmo meragam jer sayanggg

2 comments:

  1. ptrajaya byk kolam aya, kalo ramai org p9 ada, p11 ada, p16 ada p5 ada keh keh keh

    ReplyDelete
  2. seronok budak2 main air kolam...

    ReplyDelete