Wednesday, February 3, 2010

Double Check!!!

Salam..aii all momies seme thanks again join contest anjuran ibu nie..n so sorry lbt upload pic..lately niee bz sgt p2 dgn hal2 yang tak d'duga then kat opis lak keja bertimbun2 al maklum laa sok dah stat cuti mau holiday with family ke Sabah..hope leh laa cari adiah tuk momies2 kat sana..tggguuu siapakah yang bertuah tuee...sungguh jauh mau mcari hadiah kan hehehehee..

Ok selepas ibu balik dari Sabah juri-juri akan m'milih siapakah yang akan bertuah tapi b4 tue nak mintak tulun semua momies2 double check pic ada yang tercicir tak? klu ada yang tercicir juz tinggal jer msj kat post comment balik jer dari holiday ibu akan double check...bagi pic momies yang tcicir minta maaf b'byk sangat coz ibu dah kepeningan tgk pic yang sgt2 sweet tue....huhuhuhu manusia xlari dr m'lakukan kesilapan

Pemenang akan diumum pada 12 February 2010...
Kategori pemenang seperti biasa No. 1..2...3

Selain daripada itu ada adiah lagi ker???? Haaa nak tauu ape diaaa kenaa tunggu gakk...

So kita tgk pic siapa yang sangat sweet itu yer!!!!

**WAJIB mesti double check yer...takut sgt tcicir..thanks atas kerjasama yang diberikan...
klik tuk pic yang lebih jelas..tq


SWEET NO.1

SWEET NO.2

SWEET NO.3
SWEET NO.4


SWEET NO.5

SWEET NO.6


SWEET NO.7

SWEET NO.8

49 comments:

  1. Salam...rasa macam tak ada la gambar dalam ni. Ke akak ni yang tak telilit..hehehe...

    http://aishah-megahasz.blogspot.com/2010/01/contest-sweet-picture-anak-bersama-ibu.html

    ReplyDelete
  2. hu..hu...nape gambo kiter tak de???tak cukup syarat ker???http://damiaqish.blogspot.com/2010/01/contest-sweet-picture-anak-bersama-ibu.html

    ReplyDelete
  3. alo mommy ieya .. leh x check it out gmbr i balik .. i dah tukar gmbr senanya ...sbb tersalh masukkan pica xbertudung lak so i tukar yg bertudung ..i tukar d next day i masuk join contest tu ... hrp diconsider ..tenkui

    ReplyDelete
  4. gambar saya pun xde ek? :(

    http://huda1103.blogspot.com/2010/01/contest-sweet-picture-anak-bersama-ibu.html

    sile chek yer :)tq.

    ReplyDelete
  5. ok... gambar aku dan cira ada dalam kombinasi gambar terakhir tu! Tq..

    *anyway nak holiday ke sabah belah mana? KK ker?? mesti pegi pasar pilipin kan? kim salam kat tanah sabah.. aku rinduuu nak balik kampongg!! :D

    ReplyDelete
  6. salam.. sy pya pun takde.. sy masuk kan 2 penyertaan.. ke contest ni mmg utk 1 penyertaan utk setiap org? takut sy terlepas pndang lak syrat2 nye.. pape nnti u check je lah kat cni yea.. yg abg ade, yg adik, xde.. :D

    http://fdhelina.blogspot.com/2010/01/contest-sweet-picture-anak-bersama-ibu.html

    klu mmg 1 pnyertaan je di benarkan,sila abaikan je yea :)

    ReplyDelete
  7. ok..gambar oya dah ade tankiu

    ReplyDelete
  8. salam...kesiannye saya....pic saya xde....:(

    http://syafalia.blogspot.com/2010/01/contest-sweet-picture-anak-bersama-ibu.html

    ReplyDelete
  9. Aishah Megahasz..SOWEII OK SKRG DAH MSK...

    Mama_Aqish...OK SAYA DAH MASUK

    Smms...OK SAYA DAH TUKAR..TP PIC LAMA SAYA BELUM DELETE..NNT FREE SAYA DELETE K..TQ

    Huda.. OK saya dah mskkan..

    Mamacira...yup nk g kk..ok i'allah

    Farra Dhelina...aii hanya satu pyertaaan d'ambil kira..so sowei

    syaf_alia..ok tenkiu nnt saya mskkan yer..

    ReplyDelete
  10. Salam Ieya..

    Gambar I tercicir.. tolong check ya..

    http://aidiena.blogspot.com/2010/01/contest-sweet-picture-anak-bersama-ibu.html

    ReplyDelete
  11. mama ieya ..tenkui so muchy..t da time delete la t i disqualified lak ..

    selamat bercuti ..

    ReplyDelete
  12. Aidiena: sowei..ok nnt saya mskkan tq

    Smms : ok..welkam..n tq

    ReplyDelete
  13. Apsal pic saya xde....check balik yer...

    http://rifqizuhairi.blogspot.com/2010/01/contest-sweet-picture-anak-bersama-ibu.html

    ReplyDelete
  14. x dak pon pic saya akak..
    ni link saya..
    http://nureenasir.blogspot.com/2010/01/contest-sweet-picture-anak-bersama-ibu.html

    ReplyDelete
  15. eb nyer x der la... x cukup syarat yer?... hu3...

    http://mamaaerish.blogspot.com/2010/01/contest-sweet-picture-anak-bersama-ibu.html

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. oh sorry2, saya ni rabun sedikit kot.. sib baik enchik suami ternampak.. gambar saya ada rupanya! :D

    ReplyDelete
  18. semua pic yg xde akan saya update kjap lg..so jgn risau momies2 seme..so soweii atas k'ciciran pic sweet tue..

    ReplyDelete
  19. salam.

    gambar saya+ameen ada,banggenyer.

    ooo,dtg sabah ya? jemput le dtg rumah....saya ni dah 5 tahun di sini....

    ReplyDelete
  20. gmbr kita pon x dew la...tp kt senarai nama ari tu adew....irisarissa.blogspot.com...thx

    ReplyDelete
  21. salamm..akakk punya pun tak dak..
    http://mysweetkiddys.blogspot.com/2010/01/contest-sweet-picture-anak-bersama-ibu.html

    ReplyDelete
  22. salam...

    gambar akak dgn airel ader dlm group ke 2 tuh.... tq yer...

    ReplyDelete
  23. ok saya dah edit pic yang tercicir td tq

    ReplyDelete
  24. slm... wah dh ader.... tq... muahhhh3... ;)

    ReplyDelete
  25. gmbar ieda pun xde..disqualified yer

    ReplyDelete
  26. dalam senarai ada..tp gmbar xde la


    http://saraieda.blogspot.com/2010/01/contest-sweet-picture-anak-bersama-ibu.html#links

    ReplyDelete
  27. waduh......

    gawat ni....gbr ku jua tak ada nih

    ReplyDelete
  28. salam... gambar saya tak de la.. hari tu, sy tengok, sy peserta no.69..

    weniwin.blogspot.com

    ReplyDelete
  29. R LEeN ...pic awak dah ada dlm sweet no.5 tq

    weni & ieda nnt saya masukkan k

    ReplyDelete
  30. huhuhu...sedihnyer...gambar kite takde la...tercicir ke??? nnt check kat blog kite yer...http://ejamaria.blogspot.com/

    ReplyDelete
  31. wowwww..ramainyer..hemm...tp my pict ada..ok..tq

    ReplyDelete
  32. huhu perpinar cari gamba sweet saya...ahaks. Tak jumpa la Eiya

    http://alinalan.blogspot.com/2010/01/maner-lagi-sweet-picture.html

    ReplyDelete
  33. gambo kami xder

    http://ajaluvshoobailey.blogspot.com/2010/01/contest-sweet-picture-anak-bersama-ibu.html

    ReplyDelete
  34. pic sofea n mummy pun tak de jugak

    http://themummygurl.blogspot.com/2010/01/contest-sweet-picture-anak-bersama-ibu.html

    ReplyDelete
  35. sbbkan gmbar masih xde..kt klik nufnang dulu....hihihihi

    ReplyDelete
  36. saya punye pun tade..

    http://walkthroughdtimes.blogspot.com/2010/01/contest-sweet-picture-anak-bersama-ibu.html

    ReplyDelete
  37. salam wak..
    pic kiter tak der la wak huhuhu..meh terjah
    http://busanaeila.blogspot.com/2010/01/contest-sweet-picture-anak-bersama-ibu.html

    ReplyDelete
  38. Salam,

    gambar sy and anak pun takde.
    ni link aritu k.

    http://purpledream-catcher.blogspot.com/2010/01/contest-sweet-picture-anak-bersama-ibu.html

    ReplyDelete
  39. Ejamaria: tq cek nnt saya msukkan

    Momma Mia: salam pic awak dah ada kat sweet no.3

    aJA:ok tq nnt saya msukkan tq cek

    mummygurl:salam pic awak dah ada kat sweet no.2

    eila rahim + Ninie Fairuz+Sanaa Elias: ok tq nnt saya masukkan

    ReplyDelete
  40. pic saya n baby zara pun takde.. sob.. sob .. pls update.. alahai. padahal ni first time saya masuk contest dlm blog saya.. ni link saya..
    http://azura-azrul.blogspot.com/2010/01/contest-sweet-picture-anak-bersama-ibu.html

    ReplyDelete
  41. azura: haii pic awak dah ada kat sweet no.1 tq

    ReplyDelete
  42. hai... nape pic saya n wafiQ xde pun... sedihnye... x layak erk....

    http://mamawafiq.blogspot.com/2010/01/contest-sweet-picture-anak-bersama-ibu.html

    ReplyDelete
  43. gambar saya x der lah.. sy dah tinggalkan comment hari tu harap dapat perhatian

    ni linknyer

    http://russallia.blogspot.com/2010/01/contest-sweet-picture-anak-bersama-ibu.html

    ReplyDelete
  44. mamawafiq & hijjaz kasturi: saya dah mskkan soweii..n tq cek

    ReplyDelete